14 December 2011

Churp churp lagi ...


Mungkin ada yang kata, asyik-asyik Churp churp .. asyik-asyik Churp churp ... Apa lagi, jom jana pendapatan pasif dengan ChurpChurp. Mudah saja lebih-lebih lagi Facebook dan Twitter . Cuma masukkan 'kempen' pastu share. Mudahkan .. namun tanpa usaha promosi kuranglah income. Takkan nak dok goyang kaki saja kan. Memang boleh sekali setup n just let it be. Namun jangan harap income yang berbaloi-baloi. 
Sesiapa saja boleh sertai Churp Churp asalkan anda adalah pengguna media sosial! Jangan risau jika anda tiada akaun Facebook atau Twitter, anda masih boleh berkongsi melalui platform lain contoh: Blog, Instant Messenger dan lain lain lagi! Sudah tentunya, lebih platform = lebih cara untuk kongsi = lebih ganjaran! Anda akan dapat ganjaran atas setiap klik unik yang anda dapat dari link peribadi anda! Tiada had atas berapa kempen yang anda boleh kongsi!
Sungguh mudah! Pilihlah kempen yang mana-mana yang anda suka untuk berkongsi dalam Halaman Utama Churp Churp, karang mesej anda dengan link peribadi anda dan pilih platform-platform yang anda ingin berkongsi dengan! Semakin banyak anda menyebar, semakin tinggi pelung untuk mendapat ganjaran yang lumayan!
Jadikan peluang ini untuk menjana pendapatan atau sumber kewangan tambahan. Untuk daftar, klik DI SINI untuk menjadi Churper. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...